Last van KANS/RSI? Acupunctuur kan helpen.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare behandeling voor uw KANS-klacht? KANS staat voor Klachten aan Arm Nek Schouder en is de nieuwe naam voor RSI. Acupunctuur kan vaak zeer goed helpen bij KANS/RSI. Daarom is een behandeling met medische acupunctuur door dokter Lieveld misschien iets voor u.

Dokter Harry Lieveld behandelt veel patiënten met een tennis-, muis- of golfarm of andere KANS-/RSI-klachten:

  • waar weinig tot niets aan te doen valt,
  • waar geen afdoende therapie meer voor is.
Werkt pijnstillend

Dokter Lieveld zorgt voor prettige pijnstilling, die:

  • vaak bijzonder effectief is
  • toch geen nare bijwerkingen geeft, zoals sufheid, depressie, verslaving etc

 

Dokter Lieveld behandelt de pijn en de mens

Een lastig te behandelen KANS/RSI-klacht is vaak een samenstel van een aantal aspecten. Dokter Harry Lieveld wil deze in de kern aanpakken en dikwijls lukt dat ook.

Zijn behandelingen helpen u ook om als mens (nog) meer in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 8 behandelingen zijn vaak al heel effectief

Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

  • de aard van uw KANS/RSI-klachten
  • hoe lang de klachten al bestaan.

Als de klachten zeer ernstig zijn of al heel lang bestaan, kunnen wat meer behandelingen nodig zijn.

Pijnstillend en ontstekingsremmend

Er zijn vele pijnklachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden, omdat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen stimuleert. Deze werken pijnstillend, ontstekingsremmend en verbeteren onze stemming. De World Health Organisation (WHO van de VN) adviseert acupunctuur dan ook bij veel pijn- en ontstekingsklachten., o.a. bij een tenniselleboog, wat een vorm van KANS/RSI is.

 

Behandeling door dokter Lieveld: pijnloos en prettig

Meer dan de helft van de acupunctuurtechnieken die dokter Lieveld inzet, is naaldloos. Áls hij naalden gebruikt, zijn deze, met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek die hij machtig is, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt o.a. bij tenniselleboog

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijn- en ontstekingsklachten. (zie o.a: 2, 7, 10, 15, 21, 30, 31, 35, 39, 44, 51, 63, 69, 77, 80, 102, 115, 117 (t/m 2006) & 1, 8, 9, 22, 26, 27, 30, 32, 34 (2008) & 132, 133, 134, 135, 139). Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Op die lijst staan veel pijnklachten, o.a. de hierboven al genoemde vorm van KANS/RSI: de tennisarm of -elleboog.(130)

Acupunctuur behandeling door dokter Harry Lieveld

 

Waarom dokter Lieveld?

  • Als er geen oplossing was voor uw klacht
  • Afgestudeerd arts aan Universiteit Nijmegen
  • Westerse en Aziatische deskundigheid

Lees meer over dokter Lieveld

WHO adviseert acupunctuur bij meer dan 100 klachten

De WHO (World Health Organisation van de VN) analyseerde een groot aantal moderne wetenschappelijke studies naar de verschillende vormen van acupunctuur. Op basis daarvan publiceerde de WHO een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor zij acupunctuur aanbeveelt.

Lees meer over de WHO

Praktijkverhalen