Met acupunctuur uw whiplash behandelen

Heeft u een whiplash opgelopen en komt u niet verder? Wilt u uw whiplash graag laten behandelen met een veilige en effectieve methode? Dan is een behandeling met medische acupunctuur door dokter Lieveld misschien iets voor u.

Dokter Harry Lieveld behandelt veel patiënten met whiplashklachten:

  • waar weinig of niets aan te doen valt,
  • waar geen afdoende theraptie meer voor is
Werkt pijnstillend

Dokter Lieveld zorgt voor prettige pijnstilling, die:

 • vaak bijzonder effectief is
 • toch geen nare bijwerkingen geeft, zoals sufheid, depressie, verslaving etc.
Dokter Lieveld behandelt de klacht en de mens

De klachten ten gevolge van een whiplash zijn vaak een samenstel van een aantal aspecten. Dokter Harry Lieveld wil deze in de kern aanpakken en dikwijls lukt dat ook.

Zijn behandelingen helpen u ook om als mens (nog) meer in balans te komen. Aan het begin van een behandelreeks voelen patiënten zich vaak al energieker en zitten beter in hun vel.

6 tot 8 behandelingen zijn vaak al heel effectief!

Er wordt aangeraden om zo snel mogelijk na het oplopen van een whiplash deze te behandelen, voor de beste resultaten. Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden en ook afhankelijk van:

 • de aard van uw klachten ten gevolge van een whiplash,
 • hoe lang de klachten al bestaan.

Bij veel whiplashklachten zijn 6 tot 8 behandelingen vaak al heel nuttig. Als de klachten zeer ernstig zijn of al lang bestaan, kan het nodig zijn om wat langer door te gaan.

 

Pijnstillend en ontstekingsremmend

Er zijn vele pijnklachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden, omdat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen stoffen stimuleert. Deze werken pijnstillend, ontstekingsremmend en verbeteren onze stemming. De World Health Organisation (WHO van de VN) adviseert acupunctuur bij veel pijnklachten o.a. bij nek- en hoofdpijn.

Behandeling door dokter Lieveld: pijnloos en prettig

Meer dan de helft van de acupunctuurtechnieken die dokter Lieveld inzet, is naaldloos. Áls hij naalden gebruikt, zijn deze, met een doorsnede van maar 0,15 mm, veel dunner dan de traditionele Chinese naalden. Hierdoor, en door de verfijnde naaldtechniek die hij machtig is, ervaren de meeste patiënten zijn behandelingen als aangenaam en pijnloos.

Wetenschap en WHO: acupunctuur werkt bij nek- en hoofdpijn

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak heel goed werkt, met name bij veel pijnklachten en ook bij nek- en hoofdpijn. (zie o.a: 2, 7, 10, 15, 21, 30, 31, 35, 39, 44, 51, 63, 69, 77, 80, 102, 115, 117 (t/m 2006) & 1, 8, 9, 22, 26, 27, 30, 32, 34 (2008) & 132, 133, 134, 135, 139). Op basis daarvan publiceerde de WHO (World Health Organisation van de VN) een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor ze acupunctuur aanbeveelt. Op die lijst staan veel pijnklachten, ook nek- en hoofdpijn.(130))

Acupunctuur behandeling door dokter Harry Lieveld

 

Waarom dokter Lieveld?

 • Als er geen oplossing was voor uw klacht
 • Afgestudeerd arts aan Universiteit Nijmegen
 • Westerse en Aziatische deskundigheid

Lees meer over dokter Lieveld

WHO adviseert acupunctuur bij meer dan 100 klachten

De WHO (World Health Organisation van de VN) analyseerde een groot aantal moderne wetenschappelijke studies naar de verschillende vormen van acupunctuur. Op basis daarvan publiceerde de WHO een lijst met meer dan 100 aandoeningen waarvoor zij acupunctuur aanbeveelt.

Lees meer over de WHO

Contact opnemen?
 • Voor uw vraag / meer informatie
 • Een vrijblijvend kort kennismakingsgesprek
 • Een consult/behandeling

Neem contact op

Waarom dokter Lieveld?
 • Als er geen oplossing was voor uw klacht
 • Afgestudeerd arts aan Universiteit Nijmegen
 • Westerse en Chinese deskundigheid

Over dokter Lieveld